Validatie

Gevalideerde processen, veilige omgeving

Veiligheid is een zekerheid wanneer uw apparatuur en processen feilloos werken. Causa inspecteert, onderzoekt, kwalificeert en valideert zodat u weet dat het goed zit. De schoonste en veiligste omgeving voor uw patiënten, dat is waar het u én ons om gaat.

Betrouwbare desinfectie- en sterilisatie-apparatuur garandeert de schoonste instrumenten. En daarmee de veiligheid van uw medewerkers en patiënten. Met dat doel controleren en valideren onze specialisten al uw decontaminatie apparatuur en processen.

Causa Validatie inspecteert, onderzoekt, kwalificeert en valideert onder meer:
  • Instrumentenwasmachines, zowel batchapparatuur als wasstraten
  • Scopendesinfectoren
  • Bedpanspoelers en laboratoriumspoelmachines
  • Stoom en vloeistof sterilisatoren
  • Ethyleenoxide en formaldehyde sterilisatoren
  • Hete lucht sterilisatoren, zowel batchapparatuur als tunnels
  • Droogkasten
  • Koelkasten en ruimten
  • Vrieskasten en ruimten
  • Vriesdroog- en invriesprocessen
 

Kwaliteit door partnerschap

NEN- en ISO-normen vormen de basis van uw kwaliteit. De echte zekerheid haalt u uit gevalideerde apparatuur en reproduceerbare processen. Met Causa/ Ellab als uw onafhankelijk partner bent u verzekerd van een objectieve en discrete beoordeling. Zekerheid begint bij inzicht. Dat krijgt u door de validaties en metingen die onze gekwalificeerde specialisten uitvoeren. Periodiek of op het moment dat het voor u nodig is. Wij maken inzichtelijk of uw apparatuur naar behoren werkt en of uw processen vandaag én morgen betrouwbaar zijn. Met pragmatische rapportages brengen wij uw kwaliteit helder in beeld en vertellen of u voldoet aan de geldende normen en richtlijnen. Daarmee staat de patiënt-veiligheid binnen uw instelling zwart op wit en heeft u heldere en erkende documenten om aan te tonen dat u goed en veilig werkt.

Advies, verbetering en uitvoeringMochten er verbeterpunten in beeld komen, dan adviseren wij u uiteraard over waar en hoe het veiliger kan. Daarvoor maken wij een concreet en haalbaar plan, dat we met u of voor u uitvoeren. Op zo’n manier dat uw dagelijkse werk en processen ongestoord door kunnen gaan.

Eventuele aanscherpingen in processen of werkwijzen vragen om actuele kennis. Met praktische trainingen helpen wij uw medewerkers op weg in het uitvoeren en toepassen van (nieuwe) correcte processen. Zo werken wij samen met u en uw mensen aan de continuïteit van uw kwaliteit.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u weten of wij wat voor u en/of uw organisatie kunnen betekenen?
Wilt u kennismaken met een specialist van Ellab Monitoring & Validation Solutions?

Causa gaat volledig over in Ellab

We blijven u graag van dienst. Ellab biedt Validatie, kwalificatie en monitoring oplossingen.