Diensten

Onze diensten

Opleiding

Causa’s uitgebreide cursus ‘Reinigen, Desinfecteren en Steriliseren’ voor MSMH’s.

 

Jaarlijks organiseert Causa BV haar uitgebreide cursus ‘Reinigen, Desinfecteren en Steriliseren’ voor MSMH’s (Medewerkers Steriele Medische Hulpmiddelen).
Dit doen we meestal op dezelfde data als de anesthesiologendagen. Omdat op die dagen voor CSA personeel vaak voldoende ruimte is binnen de organisatie/CSA om een cursus te volgen. Data voor 2022 volgen z.s.m.

Het betreft een cursus van 2 dagdelen (ochtend en middag), inclusief koffie/thee en lunch.

Deze cursus is door de SVN geaccrediteerd met 20 punten
Deze cursus is door de VZI geaccrediteerd met 10 punten

Flyer mei 2021

 

Deze cursus kunnen wij natuurlijk ook op aanvraag bij u op locatie verzorgen voor uw CSA personeel.

Meer informatie? Neemt u dan vooral contact op met onze specialisten.
Wij vertellen u graag meer.

Diensten: Validatie, Controle, Advies en Training

Causa BV controleert en valideert desinfectie- en sterilisatie-apparatuur. Wij zijn thuis in de branches Gezondheidszorg, Pharma en Food. De veiligheid en gezondheid van uw medewerkers, patiënten en klanten is daarbij ons doel.

Validatie en controle

Onze specialisten inspecteren en valideren al uw apparatuur voor desinfectie, decontaminatie en sterilisatie. Dat doen wij uiteraard conform de geldende normen en richtlijnen. Daarbij maken wij gebruik van innovatieve apparatuur en software die wij in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven ontwikkelen en borgen.

Altijd up-to-date en betrouwbaar dus.

 

Kennis en inzicht vormen de basis van vereiste kwaliteit en correcte processen. Wij delen onze kennis daarom graag met gebruikers, technici, leidinggevenden en met u. Vertrouw op onze adviezen, bouw op onze trainingen.

 

Advies

Onze specialisten hebben diepe kennis van desinfectie- en sterilisatie-apparatuur en -processen. Door opleidingen, trainingen en continue bijscholing kunt u rekenen op gedegen adviezen. Zie ons als uw vraagbaak en als uw partner in kennis en inzicht.

Training

Een beginnerscursus voor uw nieuwe medewerker, een training om de kennis van uzelf en uw collega’s op te frissen of te verrijken. Met praktische cursussen en trainingen helpen wij u en uw mensen in de uitvoering en toepassing van (nieuwe) correcte processen. De basis voor veiligheid en kwaliteit.