Diensten

Onze diensten

Valideren en controleren

Causa controleert en valideert desinfectie- en sterilisatie-apparatuur. Wij zijn thuis in de branches Gezondheidszorg, Pharma en Food. De veiligheid en gezondheid van uw medewerkers, patiënten en klanten is daarbij ons doel.

Onze specialisten inspecteren en valideren al uw apparatuur voor desinfectie, decontaminatie en sterilisatie. Dat doen wij uiteraard conform de geldende normen en richtlijnen. Daarbij maken wij gebruik van innovatieve apparatuur en software die wij in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven ontwikkelen en borgen.

Altijd up-to-date en betrouwbaar dus.

Advies en training

Kennis en inzicht vormen de basis van vereiste kwaliteit en correcte processen. Wij delen onze kennis daarom graag met gebruikers, technici, leidinggevenden en met u. Vertrouw op onze adviezen, bouw op onze trainingen.

Advies

Onze specialisten hebben diepe kennis van desinfectie- en sterilisatie-apparatuur en -processen. Door opleidingen, trainingen en continue bijscholing kunt u rekenen op gedegen adviezen. Zie ons als uw vraagbaak en als uw partner in kennis en inzicht.

Training

Een beginnerscursus voor uw nieuwe medewerker, een training om de kennis van uzelf en uw collega’s op te frissen of te verrijken. Met praktische cursussen en trainingen helpen wij u en uw mensen in de uitvoering en toepassing van (nieuwe) correcte processen. De basis voor veiligheid en kwaliteit.