Diensten

Onze diensten

Opleiding

Causa’s uitgebreide cursus ‘Reinigen, Desinfecteren en Steriliseren’ voor MSMH’s.

 

Op 20 en 21 mei 2021 organiseert Causa BV 2x haar uitgebreide cursus ‘Reinigen, Desinfecteren en Steriliseren’ voor MSMH’s (Medewerkers Steriele Medische Hulpmiddelen).
Dit doen we op dezelfde data als de anesthesiologendagen 2021. Omdat op die dagen vaak voldoende ruimte is binnen de organisatie om een cursus te volgen.

Het betreft een cursus van 2 dagdelen (op donderdag 20 mei of op vrijdag 21 mei), inclusief koffie/thee en lunch.

 

Deze cursus is door de SVN geaccrediteerd met 20 punten
Deze cursus is door de VZI geaccrediteerd met 10 punten

 

Meer informatie
Aanmelden

Diensten: Validatie, Controle, Advies en Training

Causa BV controleert en valideert desinfectie- en sterilisatie-apparatuur. Wij zijn thuis in de branches Gezondheidszorg, Pharma en Food. De veiligheid en gezondheid van uw medewerkers, patiënten en klanten is daarbij ons doel.

Validatie en controle

Onze specialisten inspecteren en valideren al uw apparatuur voor desinfectie, decontaminatie en sterilisatie. Dat doen wij uiteraard conform de geldende normen en richtlijnen. Daarbij maken wij gebruik van innovatieve apparatuur en software die wij in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven ontwikkelen en borgen.

Altijd up-to-date en betrouwbaar dus.

 

Kennis en inzicht vormen de basis van vereiste kwaliteit en correcte processen. Wij delen onze kennis daarom graag met gebruikers, technici, leidinggevenden en met u. Vertrouw op onze adviezen, bouw op onze trainingen.

 

Advies

Onze specialisten hebben diepe kennis van desinfectie- en sterilisatie-apparatuur en -processen. Door opleidingen, trainingen en continue bijscholing kunt u rekenen op gedegen adviezen. Zie ons als uw vraagbaak en als uw partner in kennis en inzicht.

Training

Een beginnerscursus voor uw nieuwe medewerker, een training om de kennis van uzelf en uw collega’s op te frissen of te verrijken. Met praktische cursussen en trainingen helpen wij u en uw mensen in de uitvoering en toepassing van (nieuwe) correcte processen. De basis voor veiligheid en kwaliteit.